Tandoorikyllingebidder med agurke-selleridip
45 min

Tandoorikyllingebidder med agurke-selleridip

Kyllingebidder med smag og gyldne bagte kartoffelbåde.....det er godt. Hertil en fyldig dip med masser af smag, så er måltidet fuldendt.
Bedømmelse (47 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tandoorikyllingebidder med agurke-selleridip

Kyllingebidder med smag og gyldne bagte kartoffelbåde.....det er godt. Hertil en fyldig dip med masser af smag, så er måltidet fuldendt.

Antal portioner
  • 1 kg skrællede eller skrubbede melede kartofler i stave
  • 1 tsk groft salt

Agurke- selleridip

  • 1 groftrevet agurk (ca. 300 g)
  • 3 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%
  • 400 g groftrevet knoldselleri
  • 1 finthakket rødløg (ca. 50 g)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 3 spsk grofthakkede friske korianderblade
  • ¾ tsk groft salt

Pynt

  • friske korianderblade

Fremgangsmåde:

Bland fraiche, tandoorikrydderi, salt og peber godt i en plastikpose egnet til madvarer. Flæk kyllingeinderfileterne og kom dem i posen. Tryk tandooriblandingen godt sammen med kødet og lad det trække i køleskabet i mindst ½ time.

Fordel kartoffelbådene på en plade med bagepapir, drys med salt og bag kartoflerne nederst i ovnen. Læg de marinerede kyllingeinderfileter på en plade med bagepapir og stil dem over kartoflerne efter ca. 20 min. Bag kartofler og kyllingbidder færdige.

Agurke- selleridip

Pres imens væden fra agurken, fx i et viskestykke. Vend fraiche, agurk, selleri, løg, chili, koriander og salt sammen. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til og server dippen sammen med de ovnbagte kartoffelbåde og kyllingebidderne.

Bagetid for kartofler

Ca. ½ time ved 225° - varmluft.

Bagetid for kyllingebidder

Ca. 10 min. ved 225° - varmluft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 22 %
Print