Rødbedetzatziki

Rødbedetzatziki

30 min Frokost

Vi kender i Danmark nok mest tzatziki fra det græske køkken, selvom tzatziki er udbredt i det meste af mellemøsten, og ikke mindst på Balkan. Der er mange variationer af den klassiske tzatziki. Denne rødbedetzatziki har et nordisk twist, da vi i rødbedetzatzikien selvfølgelig bruger vores elskede rodfrugt rødbeden istedet for agurk. De øvrige ingredienser har vi ikke ændret, men rødbedetzatzikien får selvfølgelig et noget andet udtryk. Det er ikke kun i smagen men også rent visuelt gør rødbeden selvfølgelig en stor forskel. Server din rødbedetzatziki som dip til grøntsager, tilbehør i en bowl eller måske som et smukt og faverigt indslag på en buffet.

Velbekomme!
Tips

Undgå at få røde fingre - brug engangshandsker når du håndterer rødbeder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2109 kJ / 504 kcal

Næringsindhold pr. 100g

365 kJ / 87 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 18 % 3,9 g
Kulhydrat: 36,5 % 7,8 g
Fedt: 45,5 % 4,5 g

Ingredienser