Rødbedetzatziki

Rødbedetzatziki

30 min Frokost
Vi kender i Danmark nok mest tzatziki fra det græske køkken, selvom tzatziki er udbredt i det meste af mellemøsten, og ikke mindst på Balkan. Der er mange variationer af den klassiske tzatziki. Denne rødbedetzatziki har et nordisk twist, da vi i rødbedetzatzikien selvfølgelig bruger vores elskede rodfrugt rødbeden istedet for agurk. De øvrige ingredienser har vi ikke ændret, men rødbedetzatzikien får selvfølgelig et noget andet udtryk. Det er ikke kun i smagen men også rent visuelt gør rødbeden selvfølgelig en stor forskel. Server din rødbedetzatziki som dip til grøntsager, tilbehør i en bowl eller måske som et smukt og faverigt indslag på en buffet.
Mere inspiration

Skønne spyd med kød til grillen...

Souvlaki
30 min
Souvlaki
(34)
Velbekomme!
Tips

Undgå at få røde fingre - brug engangshandsker når du håndterer rødbeder.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

504 kJ / 504 kcal

Næringsindhold pr. 100g

365 kJ / 87 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 18 % 3,9 g
Kulhydrat: 36,5 % 7,8 g
Fedt: 45,5 % 4,5 g

Ingredienser