Prøv også denne lækre vildtragout, når det er sæson for vildt.
Du kan bruge andre fjerkræ, fx vagtler, kyllinger eller pousiner i stedet for fasaner i denne opskrift. Vælger du vagtler skal du stege dem hele - og du skal beregne en vagtel pr. person. Du kan også vælge en nemmere løsning - brug kyllingefilet eller andebryst.
15198 kJ / 3632 kcal
547 kJ / 131 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 26,9 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 21 % | 6,8 g |
Fedt: | 52,1 % | 7,7 g |
Melede kartofler i grove stykker
|
750 g |
---|---|
Knoldselleri i grove stykker (ca. 250 g)
|
½ |
Smør
|
20 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Fasaner uden skind (ca. 750 g)
|
2 |
---|---|
Æg
|
2 |
Finthakkede mandler
|
100 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Smør
|
20 g |
Rapsolie
|
2 spsk |
Stenfri, grønne vindruer i halve
|
200 g |
4 dl | |
Groft salt
|
½ |
Bladselleri i meget tynde skiver (ca. 150 g)
|
6 stilke |
---|
Blade af bladselleri
|
---|