Vil du hellere have hel and - så er opskriften her.
Hvis du ønsker andebrystet gennemstegt skal det steges i 20-25 min. I stedet for salvie kan du bruge fx bredbladet persille, fransk estragon eller en anden krydderurt.
11428 kJ / 2731 kcal
457 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 26,3 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 25,2 % | 6,8 g |
Fedt: | 48,5 % | 6 g |
¼ liter | |
Tyttebærsyltetøj
|
3 spsk |
Andebryster med skind (ca. 600 g)
|
2 |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
75 g | |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Frisk salvie
|
6 |
Bacon (ca. 125 g)
|
8 skiver |
Skrubbede aspargeskartofler i tynde skiver
|
600 g |
---|---|
Lille knoldselleri små tern
|
1 |
Renset rucolasalat
|
¾ liter |
Groft salt
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|