Hvis du ønsker andebrystet gennemstegt skal det steges i 20-25 min. I stedet for salvie kan du bruge fx bredbladet persille, fransk estragon eller en anden krydderurt.
11596 kJ / 2772 kcal
452 kJ / 108 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 25,7 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 24,8 % | 6,6 g |
Fedt: | 49,5 % | 6 g |
Vil du hellere have hel and - så er opskriften her.
¼ liter
Piskefløde
|
|
---|---|
3 spsk
Tyttebærsyltetøj
|
2
Andebryster med skind (ca. 600 g)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
75 g
Blåskimmelost
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
6
Salvieblade
|
|
8 skiver
Bacon (ca. 125 g)
|
600 g
Skrubbede aspargeskartofler i tynde skiver
|
|
---|---|
1
Lille knoldselleri små tern
|
|
¾ liter
Renset rucolasalat
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|