Fyldt andebryst med ost, sprøde kartofler og tyttebærskum

Fyldt andebryst med ost, sprøde kartofler og tyttebærskum

1 timer Hovedret

Andebryst har været på de danske menukort i rigtig mange år. Ofte serveres der and i de danske hjem når der skal være fest, især til jul er det et must hos mange. I denne ret er det andebryst, der er i fokus, tilberedt på en ny og spændende måde, idet andebrystet er fyldt med blå ost og bacon. Fyldt andebryst er et spændende alternativ til den traditionelle and med inspiration fra de muligheder vinterens tyttebær giver.

Mere inspiration

Vil du hellere have hel and - så er opskriften her.

Velbekomme!
Tips

Hvis du ønsker andebrystet gennemstegt skal det steges i 20-25 min. I stedet for salvie kan du bruge fx bredbladet persille, fransk estragon eller en anden krydderurt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

12590 kJ / 3009 kcal

Næringsindhold pr. 100g

509 kJ / 122 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 24,7 % 7,4 g
Kulhydrat: 23,8 % 7,1 g
Fedt: 51,5 % 7,1 g

Ingredienser