9847 kJ / 2353 kcal
345 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26,3 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 41,3 % | 8,4 g |
Fedt: | 32,4 % | 3 g |
Lækker julemad, hvor både andebryst og rødkål tilberedes i ovnen.
skallen af ½
Appelsin i tynde strimler
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
2
Andebryster med skind (ca. 600 g)
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
|
½ tsk
Groft salt
|
1
Fintstrimlet icebergsalat
|
|
---|---|
1
Pillet appelsin i små stykker
|
1 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
---|---|
2 dl
Piskefløde
|
|
1 tsk
Lys saucejævner
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 kg
Aspargeskartofler
|
---|