Du kan bruge hvidkål, spidskål (alm. eller lilla) i stedet for rødkål - og du kan bruge frisk hakket grønkål i stedet for persille. Appelsinen kan udskiftes - eller suppleres med æbler i tynde skiver.
4390 kJ / 1049 kcal
387 kJ / 92 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 13,8 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 31,2 % | 7,1 g |
Fedt: | 55 % | 5,8 g |
Har du lyst til at prøve kræfter med selv at lave brændte mandler, så har du opskriften her
Fintsnittet rødkål
|
400 g |
---|---|
Groft salt
|
¾ tsk |
Lille, finthakket rødløg
|
1 |
Appelsiner, fileter heraf
|
2 |
Granatæble, kerner heraf (ca. 100 g)
|
1 |
Grofthakket frisk persille
|
½ dl |
Sesamolie eller olivenolie
|
1 spsk |
Mørk balsamicoeddike
|
1 spsk |
Flydende honning
|
½ spsk |
Salatost i tern
|
100 g |
---|---|
Grofthakkede brændte mandler, peanuts eller cashewnødder
|
50 g |