Du kan bruge hvidkål, spidskål (alm. eller lilla) i stedet for rødkål - og du kan bruge frisk hakket grønkål i stedet for persille. Appelsinen kan udskiftes - eller suppleres med æbler i tynde skiver.
4397 kJ / 1051 kcal
387 kJ / 93 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 13,8 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 31,3 % | 7,1 g |
Fedt: | 54,9 % | 5,7 g |
400 g
Fintsnittet rødkål
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1
Lille, finthakket rødløg
|
|
2
Appelsiner, fileter heraf
|
|
1
Granatæble, kerner heraf (ca. 100 g)
|
|
½ dl
Grofthakket persille
|
|
1 spsk
Sesamolie eller olivenolie
|
|
1 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
½ spsk
Flydende honning
|
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
50 g
Grofthakkede brændte mandler, peanuts eller cashewnødder
|