Julesalat med rødkål

Julesalat med rødkål

20 min Tilbehør
Fantastisk frisk og farverig julesalat med rødkål, appelsin, brændte mandler og granatæblekerner. Perfekt som selvstændig frokostsalat - eller som lækkert tilbehør til fx juleand og flæskesteg. Denne julesalat med rødkål er virkelig et godt bud på et alternativt tilbehør og giver et dejligt modspil til julemaden.
Mere inspiration

Har du lyst til at prøve kræfter med selv at lave brændte mandler, så har du opskriften her

Brændte mandler
45 min
Brændte mandler
(500)
Velbekomme!
Variation

Du kan bruge hvidkål, spidskål (alm. eller lilla) i stedet for rødkål - og du kan bruge frisk hakket grønkål i stedet for persille. Appelsinen kan udskiftes - eller suppleres med æbler i tynde skiver.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4163 kJ / 995 kcal

Næringsindhold pr. 100g

367 kJ / 88 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 13,2 % 2,8 g
Kulhydrat: 44,3 % 9,6 g
Fedt: 42,5 % 4,2 g

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise