Marineret kalvefilet med sauteret grønt og græskarpuré

Marineret kalvefilet med sauteret grønt og græskarpuré

60+ min Hovedret
Marineret kalvefilet - lækkert rosastegt kalvekød med sprøde grøntsager, blød og cremet græskarpuré og knasende jordskokchips. Her er en virkelig flot menu, du kan forkæle gæsterne med, når græskar og jordskokker er på sit højeste. Der er mange elementer i retten, men du kan gøre noget helt færdigt - og forberede andet dagen før.
Velbekomme!
Tips

Græskarpuréen er mildt tilsmagt her - men hvis du godt kan lide stærkt krydret mad, kan du eksperimentere med tilsætning af chili, så den får den styrke du kan lide. Du kan også tilberede en større portion græskarpuré, og pifte det overskydende op med chili - og servere dagen efter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8185 kJ / 8185 kcal

Næringsindhold pr. 100g

680 kJ / 163 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 12,7 % 5,1 g
Kulhydrat: 24,8 % 9,9 g
Fedt: 62,5 % 11,5 g

Ingredienser