Græskarpuréen er mildt tilsmagt her - men hvis du godt kan lide stærkt krydret mad, kan du eksperimentere med tilsætning af chili, så den får den styrke du kan lide. Du kan også tilberede en større portion græskarpuré, og pifte det overskydende op med chili - og servere dagen efter.
34106 kJ / 8152 kcal
677 kJ / 162 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 12,4 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 25,2 % | 10 g |
Fedt: | 62,4 % | 11,4 g |
Brun farin (ca. 6 dl)
|
300 g |
---|---|
Rødvin
|
3 dl |
Koncentreret tomatpuré
|
100 g |
Mørk balsamicoeddike
|
1 dl |
Afpudset kalvefilet
|
1 kg |
Rapsolie
|
1 spsk |
---|---|
Groft salt
|
2 tsk |
Rødløg i halve (ca. 200 g)
|
3 |
Hokkaido græskar
|
1200 g |
---|---|
1 dl | |
Friskpresset limesaft
|
1½ spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
20 g |
---|---|
Gule beder i små både (ca. 600 g)
|
6 |
Farvede gulerødder i skrå stykker (ca. 400 g)
|
6 |
Rensede rosenkål i halve
|
200 g |
Bananskalotteløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
2 |
Groft salt
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|
Skrubbede jordskokker
|
200 g |
---|---|
Rapsolie
|
½ liter |
Havsalt
|
1 tsk |