Ca. 1 time ved 175° - traditionel ovn.
Græskarkagen kan fryses uden frosting.
I stedet for appelsin-frosting kan du pynte kagen med en appelsinglasur lavet af 150 g flormelis rørt med 2 spsk appelsinsaft.
20199 kJ / 4828 kcal
1314 kJ / 314 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 5,6 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 38,5 % | 29,8 g |
Fedt: | 55,9 % | 19,9 g |
Du kan fx bage græskarboller, græskarbrød og denne græskartærte, når du har græskar til rådighed.
200 g
Blødt smør
|
|
---|---|
200 g
Sukker (ca. 2¼ dl)
|
|
3
Æg
|
|
200 g
Hvedemel (ca. 3½ dl)
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
1½ tsk
Stødt ingefær
|
|
300 g
Groftrevet græskar, fx hokkaido (gerne med skal)
|
|
75 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
1 spsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
300 g
Flødeost
|
|
---|---|
75 g
Flormelis
|
|
1 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
Strimler af græskar
|
|
---|---|
Hakkede valnøddekerner
|
|
Stødt kanel
|