Krydret græskarkage

Krydret græskarkage

60+ min
Fryseegnet
En krydret og svampet græskarkage med en skøn appelsin-frosting, der smager fantastisk. Det er en virkelig nem græskarkage at kaste sig over - og du behøver ikke skrælle hokkaidoen - du skal bare vaske og rive græskarret. Krydret græskarkage med frosting er oplagt at bage, når efteråret sætter ind, og det bugner med græskar. Skulle du løbe tør for græskar, så brug gulerødder i stedet.
Mere inspiration

Du kan fx bage græskarboller, græskarbrød og denne græskartærte, når du har græskar til rådighed.

Græskartærte
60+ min
Græskartærte
(51)
Velbekomme!
Frysetip

Græskarkagen kan fryses uden frosting.

Tip

I stedet for appelsin-frosting kan du pynte kagen med en appelsinglasur lavet af 150 g flormelis rørt med 2 spsk appelsinsaft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4822 kJ / 4822 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1313 kJ / 314 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 5,8 % 4,5 g
Kulhydrat: 38,3 % 29,6 g
Fedt: 55,9 % 19,9 g

Ingredienser