DDejlig både krydret og svampet græskarkage med en skøn appelsin-frosting, der smager fantastisk! Det er en virkelig nem græskarkage at kaste sig over - og du behøver ikke skrælle hokkaidoen, bare vask og riv. Krydret græskarkage med frosting er oplagt at bage når det bugner med græskar - og skulle du løbe tør for græskar, så brug gulerødder i stedet.
Du kan fx bage græskarboller, græskarbrød og denne græskartærte, når du har græskar til rådighed.
Græskarkagen kan fryses uden frosting.
I stedet for appelsin-frosting kan du pynte kagen med en appelsinglasur lavet af 150 g flormelis rørt med 2 spsk appelsinsaft.
20177 kJ / 4822 kcal
1313 kJ / 314 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 5,8 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 38,3 % | 29,6 g |
Fedt: | 55,9 % | 19,9 g |