Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. 40 min. ved 160° - traditionel ovn.
Græskartærten kan fryses uden flødeskum og græskarkerner.
Du kan bruge græskarkernerne fra græskarret i stedet for de købte. Skyl græskarkernerne i en sigte og rist dem i ovnen i ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.
19319 kJ / 4617 kcal
1115 kJ / 266 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 7 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 38,1 % | 25 g |
Fedt: | 54,9 % | 16,6 g |
Endnu en lækker sød græskarfyldt kage - uhm!
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
250 g |
---|---|
Flormelis
|
3 spsk |
Koldt smør
|
150 g |
Æggeblomme
|
1 |
Vand
|
1 spsk |
Hokkaido græskar i tern
|
450 g |
---|
Æg
|
3 |
---|---|
Mørkt muscovadosukker (ca. 1¼ dl)
|
75 g |
Sukker (ca. 1 dl)
|
75 g |
Piskefløde
|
1 dl |
Mælk
|
1 dl |
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
½ spsk |
Friskpresset appelsinsaft
|
2 spsk |
Hvedemel
|
2 spsk |
Stødt kanel
|
1½ tsk |
Stødt ingefær
|
1½ tsk |
Muskatnød
|
⅛ tsk |
Sukker
|
2 spsk |
---|---|
Smør
|
10 g |
Græskarkerner
|
75 g |
Fint salt
|
⅛ tsk |
Piskefløde
|
1½ dl |
---|