Græskartærte

Græskartærte

60+ min Dessert
Græskartærte, også kaldet pumpkin pie, er en amerikansk dessertklassiker, der er tradition for at servere til halloween og thanksgiving. Græskartærten med hokkaido er fyldt med masser af dejlige krydderier og appelsin, som passer skønt til det søde græskar. Du behøver ikke skrælle hokkaidoen, og hvis du springer over de karamelliserede græskarkerner er det en nem græskartærte at lave. Husk blot at der skal sættes tid af til at græskartærten skal køle af.
Mere inspiration

Endnu en lækker sød græskarfyldt kage - uhm!

Krydret græskarkage
60+ min
Krydret græskarkage
(89)
Velbekomme!
Frysetip

Græskartærten kan fryses uden flødeskum og græskarkerner.

Tip

Du kan bruge græskarkernerne fra græskarret i stedet for de købte. Skyl græskarkernerne i en sigte og rist dem i ovnen i ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4619 kJ / 4619 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1120 kJ / 268 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,9 g
Protein: 7,4 % 4,9 g
Kulhydrat: 37,7 % 24,8 g
Fedt: 54,9 % 16,6 g
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum

Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.

Ingredienser