Du kan bruge forskellige slags pølser og krydderier efter smag. I stedet for tomatsuppe kan du tilsætte 2 dåser flåede tomater og skrue op for krydderierne.
8117 kJ / 1940 kcal
302 kJ / 72 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 13,8 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 31,4 % | 5,6 g |
Fedt: | 54,8 % | 4,5 g |
Pølsepanden er i familie med svensk pølseret.
Vand
|
1 liter |
---|---|
Groft salt
|
½ g |
Kartofler i tern
|
500 g |
Smør
|
25 g |
Røget medister i mindre stykker
|
350 g |
Finthakket zittauerløg
|
1 |
Mild paprika
|
2 tsk |
Tørret oregano
|
2 tsk |
Tørret rosmarin
|
2 tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Tomatsuppe
|
½ liter |
Ekstrafine ærter
|
200 g |
Revet cheddar- og maasdammerost
|
1½ dl |
---|---|
Ristede løg
|
½ dl |
Frisk timian
|
Sennep
|
---|