Prøv også denne nemme påskekage.
Marengsrederne er bagt, så de forbliver lidt seje i midten. Foretrækker du marengs, der er gennemtørret, skal de bages 2 timer ved 100°C - og ikke stå ved eftervarme.
9297 kJ / 2222 kcal
1324 kJ / 317 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,1 g |
Protein: | 3,1 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 54,9 % | 42,8 g |
Fedt: | 42 % | 15 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Æggehvider
|
3 |
---|---|
Eddike
|
½ tsk |
Sukker (ca. 2 dl)
|
175 g |
Lemon curd
|
1½ dl |
---|---|
¼ liter |
Finthakket mørk chokolade
|
½ spsk |
---|---|
Finthakkede usaltede pistacienødder
|
½ spsk |