Du kan gøre de små desserter sprøde - brænd dem lige som creme brulé: Drys de iskolde lemon posset med sukker og brænd dem med en gasbrænder til sukkeret er smeltet og har taget farve. Hvis ikke du er til citron, kan desserten sagtens laves med en anden smag, fx passionsfrugt eller appelsin - skift blot citronsaften ud med en anden saft.
Server forskellige portions-desserter - en slags "dessert-tapas". Skær fx en chokoladekage i små tern, anret is/sorbet i små skåle og bidder af frisk frugt. Få ideer til minikager
6716 kJ / 1605 kcal
672 kJ / 161 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,9 g |
Protein: | 2,7 % | 1,1 g |
Kulhydrat: | 45,4 % | 17,9 g |
Fedt: | 51,9 % | 9,4 g |
4
Citroner
|
|
---|---|
2½ dl
Piskefløde
|
|
100 g
Sukker
|
|
½ dl
Citronsaft
|