Varm kakao med dadler og ingefærflødeskum
15 min
•
Dette er kakao for voksne. Super intens i smagen og med masser af varme og fylde. Drikken kan også serveres med en kugle vanilleis eller afkøles kakaoen og serveres med isterninger.
Ingredienser
Varm kakao med dadler
100 g
Dadler, i mindre stykker
|
|
---|---|
1 dl
Vand
|
|
7 dl
Mælk
|
|
3 spsk
Kakaopulver
|
|
½ tsk
Stødt kanel
|
|
¼ tsk
Cayennepeber
|
Ingefærflødeskum
1 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
1 tsk
Revet frisk ingefær
|
Sådan gør du
Varm kakao med dadler
Ingefærflødeskum
Kakaoen kan også serveres med en kugle vaniljeflødeis. Og du kan vælge at afkøle kakaoen og servere den med isterninger.
Du kan erstatte cayennepeber med kardemomme.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4118 kJ / 984 kcal
Næringsindhold pr. 100g
401 kJ / 96 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 14 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 46,4 % | 10,9 g |
Fedt: | 39,6 % | 4,3 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.