Karamelknas med chokolade

Karamelknas med chokolade

Sprøde karamelknas stykker med mandler og lys chokolade á la daim. Disse hjemmelavede karamelknas stykker er nemme at lave, og smagen er fantastisk. Det er rene lækre råvarer til denne simple opskrift på karamelknas, som smager præcis som daim. Servér disse karamelknas stykker næste gang I skal have fredagsslik.
Mere inspiration

Brug chokoladeresterne fra chokoladetempereringen til disse lækre chokolade cookies.

Velbekomme!
Tip

Du kan også dyppe nøddestykkerne i tempereret mørk chokolade.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

16502 kJ / 3944 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1998 kJ / 478 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 4,1 % 4,8 g
Kulhydrat: 56,8 % 66,7 g
Fedt: 39,1 % 21,1 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise