Daddeldessert med salt daddelkaramel
1 time
•
Arbejdstid: 1 time
•
&format=webp)
Lækker daddeldessert med mandelmasse og daddelkaramel. Skøn kombination af sprød mørk chokolade og blød saltkaramel. Piskefløde gør karamellen luftig og giver et godt modspil til den tunge mandelmasse.
Ingredienser
Mandelmasse
150 g
Mandler
|
|
---|---|
150 g
Stenfri dadler
|
|
2 spsk
Kakaopulver
|
|
½ tsk
Havsalt
|
Daddelkaramel
200 g
Stenfri dadler
|
|
---|---|
2 spsk
Kokosolie
|
|
1 tsk
Havsalt
|
|
2 dl
Piskefløde
|
200 g
Hakket mørk chokolade, ca. 70%
|
---|
Pynt
Friske eller frysetørrede bær
|
---|
Sådan gør du
Mandelmasse
Daddelkaramel
