Ost med frugtsalat og nøddecroutoner
45 min
•
&format=webp)
De søde frugter og mizunesalat (smager som mild rucola) får syrlighed fra lime. Sammen med croutonerne med nødder er det herligt tilbehør til ost.
Ingredienser
3
Uskrællede pærer i tynde både, fx conference
|
|
---|---|
3
Kaki eller sharonfrugter i tynde både
|
|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
200 g
Grønne stenfri vindruer i hele og halve
|
|
125 g
Dadler i strimler
|
|
50 g
Salatblade, fx mizuna
|
Nøddecroutoner
4 skiver
Landbrød
|
|
---|---|
4 spsk
Fast honning
|
|
50 g
Hasselnøddeflager
|
350 g
Ost, fx blåskimmelost og Tistrup® ML
|
---|
Sådan gør du
Nøddecroutoner
Ristning
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
14842 kJ / 3547 kcal
Næringsindhold pr. 100g
780 kJ / 186 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 9,3 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 46,5 % | 21,3 g |
Fedt: | 44,2 % | 9,3 g |
