Let og enkel frugtsalat med få ingredienser, som imponerer både visuelt og smagsmæssigt. Ingefær udgør sammen med appelsinsaft marinaden i frugtsalaten. Hertil serveres en kølig skyrcreme med kakaonibs og appelsinskal. Forbered gerne din frugtsalat nogle timer før servering, så udvikler smagen sig endnu mere.
En anden let dessert med frugt og skyr.
Hvis du har ingefær i overskud kan du lave en portion ingefærshot og opbevare den på køl til en lækker morgenmad.
Du kan skifte blåbær ud med andre bær eller vindruer.
2740 kJ / 655 kcal
273 kJ / 65 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 20,8 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 55,5 % | 8,9 g |
Fedt: | 23,7 % | 1,8 g |
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.