Italiensk konfektkage
9 timer 25 min
•
Arbejdstid: 40 min
Fryseegnet
•
Kagen er inspireret af den italienske panforte. Den nydes i små stykker, lidt som konfekt.
Ingredienser
50 g
Smør
|
|
---|---|
200 g
Grofthakkede smuttede mandler
|
|
150 g
Grofthakkede tørrede dadler
|
|
150 g
Grofthakkede tørrede abrikoser
|
|
100 g
Tørrede tranebær
|
|
100 g
Grofthakkede valnøddekerner
|
|
60 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
¾ tsk
Stødt kanel
|
|
½ tsk
Revet muskatnød
|
|
¼ tsk
Stødt koriander
|
|
¼ tsk
Stødt nellike
|
125 g
Honning (ca. 1 dl)
|
|
---|---|
125 g
Flormelis (ca. 2½ dl)
|
Pynt
Flormelis
|
---|
Sådan gør du
Konfektkagen kan stå tildækket i køleskabet i ca. 1 måned.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
16963 kJ / 4054 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1594 kJ / 381 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 6,5 g |
Protein: | 6,9 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 46,2 % | 43,3 g |
Fedt: | 46,9 % | 20,2 g |