Opbevar chokoladerne på køl og tag dem ud lidt før servering Brug evt. rester af saltkaramellen på morgengrøden eller i en chokoladekage
Karamellen kan fryses og bruges senere. Tø den i køleskabet
14046 kJ / 3357 kcal
1940 kJ / 464 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 3,2 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 46,6 % | 53,2 g |
Fedt: | 50,2 % | 26,4 g |
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
1½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
½ dl
Mørk sirup
|
|
75 g
Flormelis
|
|
25 g
Smør
|
|
¾ tsk
Flagesalt
|
400 g
Hakket mørk chokolade
|
|
---|---|
Vat
|