Fyldte chokolader med saltkaramel
2 timer 15 min
•
Arbejdstid: 55 min
•
&format=webp)
Chokolade fyldt med saltkaramel smager godt for både børn og voksne. Bløde karamel og sprød chokolade er den perfekte kombination. Brug fx de fyldte chokolader som værtindegave eller mandelgave til jul.
Ingredienser
Saltkaramel
1½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
½ dl
Mørk sirup
|
|
75 g
Flormelis
|
|
25 g
Smør
|
|
¾ tsk
Flagesalt
|
Chokoladeskaller
400 g
Hakket mørk chokolade
|
|
---|---|
Vat
|
Sådan gør du
Saltkaramel
Opbevar chokoladerne på køl og tag dem ud lidt før servering Brug evt. rester af saltkaramellen på morgengrøden eller i en chokoladekage
Karamellen kan fryses og bruges senere. Tø den i køleskabet
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
14048 kJ / 3358 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1940 kJ / 464 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 3,2 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 46,6 % | 53,2 g |
Fedt: | 50,2 % | 26,4 g |
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade
Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.
