Fyldte chokolader med saltkaramel

Fyldte chokolader med saltkaramel

60+ min
Chokolade fyldt med saltkaramel smager godt for både børn og voksne. Bløde karamel og sprød chokolade er den perfekte kombination. Brug fx de fyldte chokolader som værtindegave eller mandelgave til jul.
Mere inspiration
Velbekomme!
Tips

Opbevar chokoladerne på køl og tag dem ud lidt før servering Brug evt. rester af saltkaramellen på morgengrøden eller i en chokoladekage

Frysetip

Karamellen kan fryses og bruges senere. Tø den i køleskabet

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14000 kJ / 3346 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1961 kJ / 469 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,5 g
Protein: 3,2 % 3,7 g
Kulhydrat: 45,6 % 52,6 g
Fedt: 51,2 % 27,1 g
Relateret video
Hvordan smelter man chokolade

Karolines Køkkenskole guider dig igennem chokoladetemperering - og du skal bare sørge for: god chokolade, et vandbad, et chokoladetermometer og en god portion tålmodighed.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise