Gløgg ekstrakt
•
Gløgg ekstrakt er nem at lave selv - og det gør en stor forskel for smagen af din gløgg. Vores gløgg ekstrakt er julekrydret på bedste vis med masser af frisk appelsin, nelliker, allehånde, kardemomme og kanel. Når gløgg ekstrakten er færdig, skal den trække på køl. Mindst et døgn og gerne mere. Du kan derfor være i god tid med din gløgg ekstrakt, inden alle julerierne sætter ind. Server vores klassiske gløgg til julens hyggestunder.
Ingredienser
Gløgg ekstrakt
2 dl
Friskpresset appelsinsaft
|
|
---|---|
½
Skal fra appelsin - skrællet med en tyndskræller
|
|
2 dl
Vand
|
|
275 g
Sukker
|
|
7
Hele nelliker
|
|
7
Hele allehånde
|
|
5
Kardemommekapsler
|
|
3
Kanelstænger
|
Sådan gør du
Gløgg ekstrakt
Efter et døgn - eller flere
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5152 kJ / 1231 kcal
Næringsindhold pr. 100g
669 kJ / 160 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 0,3 % | 0,1 g |
Kulhydrat: | 99 % | 39 g |
Fedt: | 0,7 % | 0,1 g |