Du kan bage kartofler og grøntsager på en grill ved indirekte varme - så skal du pakke dem ind i alufolie.
10324 kJ / 2467 kcal
298 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 16 % | 2,8 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 9 g |
Fedt: | 32,6 % | 2,6 g |
Skrubbede eller skrabede små nye kartofler i halve
|
1 kg |
---|---|
Vand
|
1 liter |
Groft salt
|
1 tsk |
Kikærter i saltlage (ca. 400 g)
|
1 dåse |
---|---|
Citronpeber
|
2 tsk |
Radiser i halve eller kvarte
|
150 g |
Forårsløg i korte stykker (ca. 100 g)
|
1 bundt |
Skyllede babyspinatblade
|
100 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
|
175 g |
Rensede grønne asparges
|
250 g |
---|---|
Rapsolie
|
1 tsk |
Fintsnittet spidskål
|
250 g |
Friske dildkviste
|
2 dl |
1 dl top af forårsløg i tynde ringe
|
|
Groft salt
|
½ tsk |