Ca. 20 min. ved 225° - traditionel ovn.
Du kan bage kartofler og grøntsager på en grill ved indirekte varme - så skal du pakke dem ind i alufolie.
7894 kJ / 1887 kcal
230 kJ / 55 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 19,4 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 51,7 % | 7 g |
Fedt: | 28,9 % | 1,8 g |
1 kg
Skrubbede eller skrabede små nye kartofler i halve
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
1 dåse
Kikærter i lage (ca. 400 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Citronpeber
|
|
150 g
Radiser i halve eller kvarte
|
|
1 bundt
Forårsløg i korte stykker (ca. 100 g)
|
|
100 g
Skyllede babyspinatblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
250 g
Rensede grønne asparges
|
|
---|---|
1 tsk
Rapsolie
|
|
250 g
Fintsnittet spidskål
|
|
2 dl
Dildkviste
|
|
1 dl top af forårsløg i tynde ringe
|
|
½ tsk
Groft salt
|