Kartoffelfrittata med kryddersmør og grøn topping

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

30 min

Smagen fra det krydrede smør giver denne fritatta en dejlig smag af soltørrede tomater og krydderurter.

Ingredienser

Antal portioner

Kartoffelfrittata

  • 6 æg
  • ¾ dl skummetmælk
  • ½ tsk fintrevet muskatnød
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Grøn topping:

  • 1 bundt blancherede grønne asparges i mindre stykker
  • 4 fintsnittede forårsløg
  • 1 tsk hvid balsamicoeddike
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 200 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffelfrittata

Steg løg og kartofler i en pande med fedtstof. Krydr med salt og peber og lad blandingen stege til kartoflerne er næsten møre - ca. 10 min ved jævn varme.

Pisk æggene sammen med mælk, muskatnød, salt og peber og hæld æggemassen over kartoflerne. Sæt panden midt i ovnen og bag frittataen færdig.

Grøn topping

Bland asparges, forårsløg, balsamico og peber godt sammen og fordel det på den varme fritatta. Server straks sammen med groft rugbrød.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - varmluft.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 27 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: