Denne opskrift på frittata er med kartoffel og spinat, men du kan sagtens variere fyldet med de grøntsager, som du lige har i køkkenskuffen - fx broccoli, squash eller tomater.
9089 kJ / 2172 kcal
497 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 18,6 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 43,9 % | 12,9 g |
Fedt: | 37,5 % | 5 g |
Har du prøvet vores helt klassiske æggekage?
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
---|---|
600 g
Skrællede kartofler i mindre tern
|
|
30 g
Smør
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
50 g
Babyspinatblade
|
|
100 g
Salatost
|
8
Æg
|
|
---|---|
1 dl
Mælk
|
|
½ tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
50 g
Babyspinatblade
|
|
---|---|
½ bundt
Fintsnittede forårsløg (ca. 75 g)
|
|
1 tsk
Balsamico glaze
|
|
Friskkværnet peber
|
240
Groft rugbrød
|
---|