

Kartoffelfrittata med kryddersmør og grøn topping
30 min
Det krydrede smør giver denne fritatta en dejlig smag og styrke.
Ingredienser
Antal portioner
Kartoffelfrittata
- 2 finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
- ¾ kg skrællede kartofler i mindre tern
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 30 g Arla Kærgården® Italienske urter
- 6 æg
- ¾ dl skummetmælk
- ½ tsk fintrevet muskatnød
- 1 tsk groft salt
- friskkværnet peber
Grøn topping:
- 250 g blancherede grønne asparges i mindre stykker
- 4 fintsnittede forårsløg (ca. 75 g)
- 1 tsk hvid balsamicoeddike
- friskkværnet peber
Hertil
- 200 g groft rugbrød
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Kartoffelfrittata
Steg løg og kartofler i en pande med fedtstof. Krydr med salt og peber og lad blandingen stege til kartoflerne er næsten møre - ca. 10 min ved jævn varme.
Pisk æggene sammen med mælk, muskatnød, salt og peber og hæld æggemassen over kartoflerne. Sæt panden midt i ovnen og bag frittataen færdig.
Grøn topping
Bland asparges, forårsløg, balsamico og peber godt sammen og fordel det på den varme fritatta. Server straks sammen med groft rugbrød.
Bagetid
Ca. 20 min. ved 200° - varmluft.
Sådan klargør du asparges
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 8070 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 40 g
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 56 %
- Fedt: 27 %