8034 kJ / 1920 kcal
412 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 16,2 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 57,4 % | 13,9 g |
Fedt: | 26,4 % | 2,9 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
---|---|
Skrællede kartofler i mindre tern
|
800 g |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Arla Kærgården® Hvidløg og ramsløg
|
30 g |
Æg
|
6 |
---|---|
Mælk
|
¾ dl |
Fintrevet muskatnød
|
½ tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Blancherede grønne asparges i mindre stykker
|
250 g |
---|---|
Fintsnittede forårsløg (ca. 75 g)
|
¾ bundt |
Hvid balsamicoeddike
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Groft rugbrød
|
240 g |
---|