Kartoffelfrittata med kryddersmør og grøn topping

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

30 min

Det krydrede smør giver denne fritatta en dejlig smag og styrke.

Ingredienser

Antal portioner

Kartoffelfrittata

  • 2 finthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
  • ¾ kg skrællede kartofler i mindre tern
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 30 g Arla Kærgården® Mild Chili
  • 6 æg
  • ¾ dl skummetmælk
  • ½ tsk fintrevet muskatnød
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Grøn topping:

  • 250 g blancherede grønne asparges i mindre stykker
  • 4 fintsnittede forårsløg (ca. 75 g)
  • 1 tsk hvid balsamicoeddike
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 200 g groft rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffelfrittata

Steg løg og kartofler i en pande med fedtstof. Krydr med salt og peber og lad blandingen stege til kartoflerne er næsten møre - ca. 10 min ved jævn varme.

Pisk æggene sammen med mælk, muskatnød, salt og peber og hæld æggemassen over kartoflerne. Sæt panden midt i ovnen og bag frittataen færdig.

Grøn topping

Bland asparges, forårsløg, balsamico og peber godt sammen og fordel det på den varme fritatta. Server straks sammen med groft rugbrød.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - varmluft.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: