Ca. 30 min. ved 220° - varmluft
Kartoflerne kan erstattes af andre grøntsager, fx med rodfrugter, kål, løg eller porrer. Vær blot opmærksom på bagetiden, da nogle grøntsager kræver lidt længere tid, andre kortere. Smag evt. til med chili eller brug tex mex ost.
4429 kJ / 1059 kcal
588 kJ / 141 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 14,3 % | 5 g |
Kulhydrat: | 40,3 % | 13,9 g |
Fedt: | 45,4 % | 7,2 g |
Upside down kartofler med gratinering i bunden giver kartoflerne en sprød skorpe og en super lækker smag.
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
600 g
Små kartofler
|
|
5 stilke
Frisk timian
|
|
Flagesalt
|