Upside down kartofler
Ny

Upside down kartofler

50 min Tilbehør
Upside down kartofler med gratinering i bunden giver kartoflerne en sprød skorpe og en super lækker smag. Vend gratineringen på hovedet og bag dine kartofler omvendt! Kartoflerne kan varieres med andre grøntsager, fx jordskokker, løg, gulerødder, rosenkål, porrer eller spidskål - eller et mix af dem. Server upside down kartofler som et dejligt tilbehør eller spis dem som hovedret, serveret med fx en dip, grov tomatsauce og sprød salat.
Mere inspiration

Vild med upside down teknikken? Så prøv denne kage.

Upside down kage
1 timer
Upside down kage
(2)
Velbekomme!
Variation

Kartoflerne kan erstattes af andre grøntsager, fx med rodfrugter, kål, løg eller porrer. Vær blot opmærksom på bagetiden, da nogle grøntsager kræver lidt længere tid, andre kortere. Smag evt. til med chili eller brug tex mex ost.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4554 kJ / 1089 kcal

Næringsindhold pr. 100g

605 kJ / 145 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 14,2 % 5,1 g
Kulhydrat: 41,4 % 14,7 g
Fedt: 44,4 % 7,3 g

Ingredienser