8413 kJ / 2011 kcal
352 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 26,1 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 42,6 % | 8,8 g |
Fedt: | 31,3 % | 3 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
|
400 g |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Lufttørret skinke (ca. 25 g)
|
2 skiver |
Smør
|
25 g |
Agurk (ca. 350 g)
|
1 |
---|---|
2½ dl | |
Rødløg (ca. 200 g)
|
2 |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Grønne asparges i mundrette bidder
|
200 g |
Skvalderkål, brændenældeskud eller blandede krydderurter, fx kørvel, dild og persille
|
½ dl |
Skvalderkål eller lidt af de urter du har valgt til urtesaucen
|
½ dl |
---|
Kartofler - koges
|
1 kg |
---|