8364 kJ / 1999 kcal
350 kJ / 84 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 26,3 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 42,3 % | 8,7 g |
Fedt: | 31,4 % | 3 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
400 g
Hakket grisekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 skiver
Lufttørret skinke (ca. 25 g)
|
|
25 g
Smør
|
1
Agurk (ca. 350 g)
|
|
---|---|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
2
Rødløg (ca. 200 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Grønne asparges i mundrette bidder
|
|
½ dl
Skvalderkål, brændenældeskud eller blandede krydderurter, fx kørvel, dild og persille
|
½ dl
Skvalderkål eller lidt af de urter du har valgt til urtesaucen
|
---|
1 kg
Kartofler - koges
|
---|