12217 kJ / 2920 kcal
178 kJ / 43 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 17 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 57,3 % | 6 g |
Fedt: | 25,7 % | 1,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Kikærter i saltlage (ca. 800 g)
|
2 dåser |
---|---|
Olivenolie
|
1 spsk |
Græskarkerner
|
50 g |
Blommer i tern
|
400 g |
Vand
|
4 liter |
---|---|
Groft salt
|
4 tsk |
Tørret pasta, fx fusilli bucati
|
300 g |
4 dl | |
Strimlet lilla spidskål eller meget fintstrimlet rødkål
|
400 g |
Blade af bredbladet persille
|
4 dl |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |