Spidskålspasta med ristede kikærter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

45 min

De ristede kikærter giver et dejligt, sprødt drys på denne grønne pastaret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 dåser kikærter i saltlage (ca. 800 g)
  • 1 spsk olivenolie
  • 50 g græskarkerner
  • 400 g blommer i tern
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl kikærterne og lad dem dryppe af i en sigte. Fordel kikærterne på en plade med bagepapir og vend dem med olie. Bag kikærterne øverst i ovnen. Fordel græskarkerner og blommer i hver sin side af en anden plade med bagepapir. Bag dem nederst i ovnen, de sidste 25 min. af bagetiden.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor tykbundet gryde. Kog pastaen i 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag og kom den straks tilbage i gryden. Tilsæt pastasauce og spidskål og varm godt igennem. Kom persille i (gem lidt til pynt) og smag til.

Bland de bagte kikærter, græskarkerner og blommer med hvidløg og salt. Kom pasta, kål og ostesauce i en stor varm skål lagvis med kikærteblandingen. Server straks.

Bagetid for kikærter

Sæt kikærterne i en kold ovn. Indstil på 225° - varmluft og bag i ca. 40 min.

Bagetid for græskarkerner og blommer

Ca. 25 min. ved 225° - varmluft.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: