Sæt kikærterne i en kold ovn. Indstil på 225° - varmluft og bag i ca. 25 min.
Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.
12180 kJ / 2911 kcal
177 kJ / 42 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 17,1 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 57,4 % | 6 g |
Fedt: | 25,5 % | 1,2 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
2 dåser
Kikærter i lage (ca. 800 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
50 g
Græskarkerner
|
|
400 g
Blommer i tern
|
4 liter
Vand
|
|
---|---|
4 tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret pasta, fx fusilli bucati
|
|
4 dl
Ostesauce
|
|
400 g
Strimlet lilla spidskål eller meget fintstrimlet rødkål
|
|
4 dl
Blade af bredbladet persille
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|