En populær omgang mormormad – selvom mormor ikke tilberedte den stegte flæsk på grillen. Men det smager altså godt og flytter osen udenfor. Og persillesovsen har vi ikke rørt ved. Servér stegt flæsk på grillen når solen står højt og de nye kartofler er i sæson.
Du kan også lave stegt flæsk i en almindelig ovn. Fordel flæsket på risten i bradepanden og steg det øverst i ovnen, ca. ½ time ved 250° - vend et par gange under stegningen.
13046 kJ / 3118 kcal
484 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 15,5 % | 4,4 g |
Kulhydrat: | 32,9 % | 9,4 g |
Fedt: | 51,6 % | 6,8 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.