Skinkepita med ærter

Skinkepita med ærter

20 min
Skovturspitaer med friske ærteskud.

Sådan gør du

  • Mos ærterne groft og bland dem sammen med æble, løg skinke, ost, salt og peber. Rist pitabrødene og åben dem. Fordel fyldet i pitabrødene og afslut med de friske ærteskud.
Tip
  • Pak skinkepitaerne i film og læg dem i køleskabet indtil de skal spises eller tages med i madkurven.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5271 kJ / 1260 kcal

Næringsindhold pr. 100g

558 kJ / 133 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 4,9 g
Protein: 24,5 % 8 g
Kulhydrat: 51,6 % 16,9 g
Fedt: 23,9 % 3,6 g

Ingredienser

Frosne, optøede ærter
150 g
Æble i små tern, fx granny smith
1
Finthakket zittauerløg
¼
Grofthakket røget skinke
4 skiver
Buko® Pikant Light
200 g
Groft salt
¼ tsk
Friskkværnet peber
Fuldkornspitabrød
4
Ærteskud
50 g