Skinkepita med ærter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Skovturspitaer med friske ærteskud.

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g frosne, optøede ærter
  • 1 æble i små tern, fx granny smith
  • ¼ finthakket zittauerløg
  • 4 skiver grofthakket røget skinke
  • 200 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 fuldkornspitabrød
  • 50 g ærteskud

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos ærterne groft og bland dem sammen med æble, løg skinke, ost, salt og peber. Rist pitabrødene og åben dem. Fordel fyldet i pitabrødene og afslut med de friske ærteskud.

Tip

Pak skinkepitaerne i film og læg dem i køleskabet indtil de skal spises eller tages med i madkurven.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 23 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: