Skinkepita med ærter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Skovturspitaer med friske ærteskud.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g frosne, optøede ærter
  • 1 æble i små tern, fx granny smith
  • ¼ finthakket zittauerløg
  • 4 skiver grofthakket røget skinke
  • 200 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 fuldkornspitabrød
  • 50 g ærteskud

Sådan gør du

Sådan gør du

Mos ærterne groft og bland dem sammen med æble, løg skinke, ost, salt og peber. Rist pitabrødene og åben dem. Fordel fyldet i pitabrødene og afslut med de friske ærteskud.

Tip

Pak skinkepitaerne i film og læg dem i køleskabet indtil de skal spises eller tages med i madkurven.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: