Syltede rødløg med tranebær

Syltede rødløg med tranebær

15 min
Sur-søde og meget smukke syltede rødløg. Et ostetilbehør der vil pynte på enhver servering.

Sådan gør du

  • Bring sukker og eddike i kog i en stor gryde. Tilsæt løgene og kog dem i 2-3 min.
  • Tag løgene op med en hulske og hæld dem i et glas.
  • Kog lagen ind ved kraftig varme og uden låg i ca. 5 min. - eller til der er ca. 1 dl tilbage.
  • Hæld lagen over løgene og vend tranebærrene heri.
Tips
  • Lav en juleversion af de syltede løg ved at tilsætte hel allehånde, hele nelliker, kardemommekapsler og stjerneanis til lagen. Kompotten kan holde sig ca. 2 uger tildækket i køleskabet.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6474 kJ / 1547 kcal

Næringsindhold pr. 100g

850 kJ / 203 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 16,7 % 8,4 g
Kulhydrat: 51,3 % 25,6 g
Fedt: 32 % 7,3 g

Ingredienser

Sukker (ca. 1 dl)
85 g
Ufarvet lagereddike
1 dl
Rødløg i tynde både (ca. 150 g)
2
Tørrede tranebær
½ dl
Pynt
Friske rosmarinkviste
Hertil
Riberhus® ML 25% (45+) med kommen
200 g
Ristet rugbrød
200 g