Syltede rødløg med tranebær

Syltede rødløg med tranebær

15 min
Sur-søde og meget smukke syltede rødløg. Et ostetilbehør der vil pynte på enhver servering.

Sådan gør du

  • Bring sukker og eddike i kog i en stor gryde. Tilsæt løgene og kog dem i 2-3 min.
  • Tag løgene op med en hulske og hæld dem i et glas.
  • Kog lagen ind ved kraftig varme og uden låg i ca. 5 min. - eller til der er ca. 1 dl tilbage.
  • Hæld lagen over løgene og vend tranebærrene heri.
Tips
  • Lav en juleversion af de syltede løg ved at tilsætte hel allehånde, hele nelliker, kardemommekapsler og stjerneanis til lagen. Kompotten kan holde sig ca. 2 uger tildækket i køleskabet.
Energiindhold for hele retten:

5888 kJ / 1407 kcal

Næringsindhold pr. 100g

773 kJ / 185 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,7 g
Protein: 20,6 % 9,4 g
Kulhydrat: 56,5 % 25,7 g
Fedt: 22,9 % 4,8 g

Ingredienser

85 g Sukker (ca. 1 dl)
1 dl Ufarvet lagereddike
2 Rødløg i tynde både (ca. 150 g)
½ dl Tørrede tranebær
Pynt
Rosmarinkviste
Hertil
200 g Skæreost
200 g Ristet rugbrød