Brombærmarmelade med løg
•

Brombærmarmelade med løg er det dejligste tilbehør til det store ostebord eller den mere simple ostemad. Men selvom brombærmarmelade med løg er tænkt som et tilbehør til ost, så kan den sagtens nydes som selvstændig spise fx på friskbagt franskbrød. Marmeladen er nem og hurtig at lave, og så er den lige lidt anderledes end den sædvanlige brombærmarmelade.
Ingredienser
Brombærmarmelade med løg
300 g
Friske eller frosne brombær i mindre stykker
|
|
---|---|
3
Rødløg i tynde halve skiver
|
|
1 dl
Mørk balsamicoeddike
|
|
75 g
Sukker
|
|
1 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Brombærmarmelade med løg
Når du gør glas og låg grundigt rene ved at skolde dem og derefter skylle dem med atamon, kan marmelade holde sig flere uger på køl.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2456 kJ / 587 kcal
Næringsindhold pr. 100g
341 kJ / 82 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 4,7 % | 0,9 g |
Kulhydrat: | 94,1 % | 18,9 g |
Fedt: | 1,2 % | 0,1 g |
