Gullaschsuppe

Gullaschsuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(56 vurderinger)

60+ min

Gullasch er en krydret gryderet fra Ungarn og er ofte regnet som landets nationalret. Server gullasch med cremefraiche og lækkert brød til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g skært oksesmåkød (inderlår, bov eller klump)
  • 25 g smør
  • 2 grofthakkede zittauerløg
  • 1½ liter oksebouillon
  • 2 spsk edelsüsspaprika
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 600 g kartofler i tern
  • 100 g Buko® Garli Garli 70+

Tilbehør

  • 360 g landbrød

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Skær kødet i tern, ca. 1 x 1 cm og svits halvdelen i gyldent smør i en gryde. Tag dem op og svits resten. Kom alt kødet i gryden og tilsæt løgene. Svits dem med i ca. 3 min.
  2. Tilsæt øvrige ingredienser (undtagen kartofler og flødeost).
  3. Bring suppen i kog og skum den. Kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 1 time eller til kødet er næsten mørt.
  4. Tilsæt kartoffeltern og flødeost og kog suppen videre til kartofler og kød er mørt, ca. 15 min. Smag suppen til.

Hæld gullaschsuppen i varme suppeskåle. Server cremefraiche, persille og brød til suppen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12210 kJ / 2918 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag