Brændende kærlighed

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(58 vurderinger)

45 min

Brændende kærlighed er kartoffelmos med stegt bacon og løg og lidt purløg på toppen. Server brændende kærlighed helt klassisk med syltede rødbeder og rugbrød - velbekomme.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Kartoffelmos

Drys

  • 16 skiver bacon (ca. 200 g)
  • 6 grofthakkede zittauerløg (ca. 500 g)

Tilbehør

  • ½ dl klippet purløg
  • 400 g syltede rødbeder
  • 240 g groft rugbrød eller andet godt brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kartoffelmos

Skræl kartoflerne og kog dem helt møre i vand uden salt. (Lav drysset af bacon og løg, imens kartoflerne koger). Hæld kogevandet fra de møre kartofler og mos kartoflerne med en håndmixer, kartoffelmoser eller et piskeris. Lun evt. madlavningsfløden og rør den i mosen lidt efter lidt - til du synes, konsistensen er passende. Tilsæt salt og smag til.

Drys

Skær baconskiverne i stykker på 1 cm og steg dem gyldenbrune på en pande uden fedtstof. Tilsæt løg og lad dem stege med, indtil de er gyldenbrune. Rør ofte, så de ikke brænder på.

Anret kartoffelmosen i en skål, på et fad eller direkte på tallerknerne og drys løg og bacon over. Drys til sidst med purløg og server retten med masser af syltede rødbeder og godt brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 54,7 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 22 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag