Du kan gøre kartoffelmosen grovere ved blot at mose kartoflerne med en grydeske.
Har du en rest kartoffelmos tilovers, kan du fx bruge den i Reste-vafler. Du finder opskriften her på arla.dk
11946 kJ / 2855 kcal
459 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 11,6 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 48,6 % | 13,1 g |
Fedt: | 39,8 % | 4,9 g |
Prøv en vegetarisk og velsmagende udgave af Brændende kærlighed.
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 kg
Skrællede kartofler
|
|
---|---|
40 g
Smør
|
|
2½ dl
Varm mælk
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Bacon i tern (ca. 250 g)
|
|
6
Løg i halve skiver (ca. 500 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Friskkværnet peber
|
|
---|---|
Et grønt drys, fx hakket persille eller klippet purløg
|
|
300 g
Syltede rødbeder
|
|
240 g
Groft rugbrød
|