Brændende kærlighed er kartoffelmos med stegt bacon (nogle bruger flæsk) og løg og evt. et grønt drys på toppen. Brændende kærlighed er rigtig mormormad og smager skønt en efterårs- eller vinterdag, når I skal hygge jer. Og så er det nemt at trylle frem. Server brændende kærlighed helt klassisk med syltede rødbeder og rugbrød - velbekomme.
Prøv en vegetarisk og velsmagende udgave af Brændende kærlighed.
11929 kJ / 2851 kcal
457 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 13,4 % | 3,6 g |
Kulhydrat: | 52,3 % | 14,1 g |
Fedt: | 34,3 % | 4,2 g |
Du kan gøre kartoffelmosen grovere ved blot at mose kartoflerne med en grydeske.
Har du en rest kartoffelmos tilovers, kan du fx bruge den i Reste-vafler. Du finder opskriften her på arla.dk
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.