Ca. 12 min. ved 200° - traditionel ovn.
Ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.
Kan du godt lide spicy mad - så brug en tex mex ost. Den er ret stærk, så måske kun til enten bunden eller fyldet - du bestemmer. Brug evt. en færdig tærtedej på de travle hverdage.
9381 kJ / 2242 kcal
610 kJ / 146 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 13,4 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 27,5 % | 9,9 g |
Fedt: | 59,1 % | 9,7 g |
Prøv også denne skønne tærte med chili og rejer - og virkelig sprød bund.
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Koldt smør
|
100 g |
---|---|
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
150 g |
Revet cheddar- og maasdammerost
|
50 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Smør
|
25 g |
---|---|
Karry
|
½ tsk |
Grofthakkede zittauerløg (ca. 125 g)
|
2 |
Champignoner i tynde skiver
|
425 g |
Æg
|
2 |
Mælk
|
2 dl |
Revet cheddar- og maasdammerost
|
50 g |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Blandet salat
|
300 g |
---|