Champignontærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

60+ min

Klassisk tærte med champignon. Servér den til frokost eller aften med en salat

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dej

Fyld:

Hertil

  • 300 g blandet salat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt ost og salt og saml hurtigt dejen. Tryk dejen ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens sider. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time eller til næste dag. Prik tærtebunden og forbag den midt i ovnen.

Fyld

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt karry og lad det bruse af. Svits løgene heri i ca. 1 min. Tilsæt champignonerne og svits dem til al væden er væk, ca. 6 min. Hæld fyldet i den forbagte bund. Pisk æg og mælk sammen og tilsæt de øvrige ingredienser. Hæld æggemassen over grøntsagerne og bag tærten midt i ovnen. Server den lune tærte med en grøn blandet salat.

Forbagning

Ca. 12 min. ved 200° - traditionel ovn.

Bagning

Ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag