Ostetærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Æg, ost, hvidtøl og krydderier gør denne tærte lækker og cremet. Opskriften er nem og smager dejligt, specielt sammen med grøn salat som tilbehør.

Ingredienser

Antal portioner

Tærtebund

  • 150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 150 g koldt smør

Fyld

Tilbehør

  • 520 g grøn salat
  • olie-eddikedressing

Sådan gør du

Sådan gør du

Tærtebund

Bland mel og salt. Smuldr smørret i melet. Tryk dejen ud i en tærtebund (ca. 24 cm i diameter) og op langs formens side. Stil bunden i køleskab ca. 1 time. Forbag tærtebunden øverst i ovnen.

Fyld

Fordel osten i den bagte bund. Pisk de øvrige ingredienser sammen og hæld det over osten. Bag tærten nederst i ovnen, til den er gylden på overfladen. Server tærten lun.

Forbagning

Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.

Bagning

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 18 %
  • Fedt: 69 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: