Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
Brug gerne andre svampe, både kejserhatte, bøgehatte, shiitake, portobello, kantareller, champignon og enoki svampe er velegnede i denne tærte. Du kan krydre med andre krydderurter og du kan tilsætte chili i alle afskygninger - smag til med det, du kan lide.
9717 kJ / 2322 kcal
480 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,4 g |
Protein: | 20,3 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 53,8 % | 15,2 g |
Fedt: | 25,9 % | 3,4 g |
200 g
Filodej - optøet efter anvisning på pakken
|
|
---|---|
3 spsk
Smeltet smør
|
|
1
Bagekartoffel (ca. 250 g)
|
|
250 g
Østershatte
|
|
250 g
Markchampignoner
|
|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
250 g
Hytteost
|
|
75 g
Revet mozzarellaost
|
|
1½ spsk
Finthakkede salvieblade
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
450 g
Dampede grønne bønner
|
|
---|---|
240 g
Groft brød
|