Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
Brug gerne andre svampe, både kejserhatte, bøgehatte, shiitake, portobello, kantareller, champignon og enoki svampe er velegnede i denne tærte. Du kan krydre med andre krydderurter og du kan tilsætte chili i alle afskygninger - smag til med det, du kan lide.
9714 kJ / 2322 kcal
479 kJ / 115 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 20,2 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 54,3 % | 15,3 g |
Fedt: | 25,5 % | 3,3 g |
Her er også en skøn tærte med svampe og helt traditionel bund.
Filodej - optøet efter anvisning på pakken
|
200 g |
---|---|
Smeltet smør
|
3 spsk |
Bagekartoffel (ca. 250 g)
|
1 |
Østershatte
|
250 g |
Markchampignoner
|
250 g |
Små knuste fed hvidløg
|
2 |
Hytteost
|
250 g |
Revet mozzarellaost
|
75 g |
Finthakket frisk salvie
|
1½ spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Kogte haricots verts
|
450 g |
---|---|
Groft brød
|
240 g |