Halloween muffins

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

60+ min

Søde og sjove chokolademuffins til halloweenfesten. Spøgelserne er lavet af hvid fondant.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

12 muffins

Antal portioner

  • 100 g blødt smør
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 1 æg
  • 200 g hvedemel (ca. 3½ dl)
  • 2 spsk kakaopulver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 dl Matilde® Original Kakaoskummetmælk Original kakaomælk 0,5%
  • 100 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Smørcreme

  • 125 g blødt smør
  • 250 g flormelis (ca. 5 dl)
  • ¼ tsk orange pastafarve

Fondantspøgelser

  • 12 tandstikkere
  • 12 runde stykker slik, fx karamelkugler
  • 150 g hvid fondant
  • smeltet mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk smør, sukker og salt luftigt. Tilsæt ægget og pisk godt. Bland mel, kakao, vaniljesukker og bagepulver. Vend det (drysset gennem en sigte) i smørblandingen skiftesvis med kakaomælken til en ensartet dej. Vend chokoladen i og hæld dejen i 12 mellemstore muffinsforme (á ca. ¾ dl). Bag de 12 muffins midt i ovnen. Lad dem køle af på en bagerist.

Smørcreme

Pisk smørret luftigt og tilsæt flormelis lidt af gangen til smørcremen er lys og luftig. Tilsæt lidt af pastafarven og juster til du har den ønskede farve. Kom smørcremen i en sprøjtepose og fordel den på de afkølede muffins.

Fondantspøgelser

Sæt en tandstik fast i hver slikkugle og stik derpå én i hver muffins. Del fondanten i 2 og rul den ene halvdel meget tyndt ud. Udstik 6 cirkler (ca. 8 cm i diameter). Lad hver cirkel falde ned over en slikkugle. Gentag med resten af fondanten. Tegn ansigt på spøgelserne med smeltet chokolade, brug fx en tandstik.

Bagetid

15-18 min. ved 175° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 23250 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 38 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag