ca. 20 minutter ved 200° - traditionel ovn
Du kan også lave runde hoveder med oliven øjne – det er noget nemmere. Find gerne selv på andre sjove halloween skabeloner. Det er vigtigt, at dejen IKKE hæver før piroggerne er skåret ud og samlet, da den ellers bliver for svær at skære ud. Det gælder både hvis du laver dejen selv eller køber den færdig.
11824 kJ / 2826 kcal
702 kJ / 168 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 24,2 % | 10 g |
Kulhydrat: | 46,4 % | 19,2 g |
Fedt: | 29,4 % | 5,6 g |
Halloween er hyggeligt uhyggeligt og her er mere inspiration.
Lyst til et rigtigt måltid til halloweenbordet, så prøv disse halloween pirogger. Vi viser hvordan du laver fyldet og giver tips til dejen.
20 g
Smør
|
|
---|---|
250 g
Hakket kyllingekød
|
|
200 g
Blandede grøntsager i små tern, fx græskar, gulerødder, peberfrugt, majs mv.
|
|
1
Zittauerløg
|
|
1
Fed hvidløg
|
|
1 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 spsk
Tacokrydderi
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
---|
1½ dl
Vand
|
|
---|---|
25 g
Gær (½ pakke)
|
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
|
20 g
Smør
|
|
1½ dl
Kærnemælk
|
|
1 tsk
Honning
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
100 g
Ølandshvede eller speltmel
|
|
275 g
Hvedemel
|
1½ dl
Økologisk creme fraiche 9%
|
|
---|---|
1 tsk
Mild paprika
|
|
1
Lille fed hvidløg eller presset hvidløg
|
|
1 spsk
Mild tacosauce
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Mild tacosauce eller tomatketchup
|
|
---|---|
Grøntsager i stave, fx gulerødder, blomkål, romanesco, agurk og æble
|