Ca. 1½ time ved 100° - traditionel ovn.
Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.
Du kan skifte mælkechokoladen ud med mørk chokolade.
26966 kJ / 6445 kcal
1553 kJ / 371 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 5,1 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 53 % | 48,4 g |
Fedt: | 41,9 % | 17,6 g |
Prøv disse uhyggelige heksefingre til halloween.
2
Æggehvider
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
10 g
Mørk chokolade - smeltet
|
---|
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
200 g
Sukker (ca. 2¼ dl)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
2
Æg
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5¼ dl)
|
|
3 spsk
Kakaopulver
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
2½ dl
Kakaomælk
|
|
100 g
Grofthakket mælkechokolade
|
100 g
Blødt smør
|
|
---|---|
100 g
Flormelis (ca. 2 dl)
|
|
75 g
Mælkechokolade - smeltet
|
|
½ dl
Piskefløde
|
75 g
Saltstænger
|
|
---|---|
Hvid glasur
|