Ca. 1½ time ved 100° - traditionel ovn.
Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.
Du kan skifte mælkechokoladen ud med mørk chokolade.
27003 kJ / 6454 kcal
1555 kJ / 372 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 5,1 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 52,9 % | 48,4 g |
Fedt: | 42 % | 17,7 g |
Prøv disse uhyggelige heksefingre til halloween.
Æggehvider
|
2 |
---|---|
Sukker (ca. 1½ dl)
|
125 g |
Mørk chokolade - smeltet
|
10 g |
---|
Blødt smør
|
150 g |
---|---|
Sukker (ca. 2¼ dl)
|
200 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Æg
|
2 |
Hvedemel (ca. 5¼ dl)
|
300 g |
Kakaopulver
|
3 spsk |
Vaniljesukker
|
2 tsk |
Bagepulver
|
2 tsk |
Kakaomælk
|
2½ dl |
Grofthakket mælkechokolade
|
100 g |
Blødt smør
|
100 g |
---|---|
Flormelis (ca. 2 dl)
|
100 g |
Mælkechokolade - smeltet
|
75 g |
Piskefløde
|
½ dl |
Saltstænger
|
75 g |
---|---|
Hvid glasur
|