Popcorn

Popcorn

Popcorn er en snack, lavet af visse typer majs, som popper og eksploderer når de bliver opvarmet typisk i en neutral madolie eller i mikrobølgeovn. Popcorn blev "opfundet" af indianerne i Amerika for mere end tusind år siden - og nu kan man næsten ikke komme i biografen uden at mærke den velkendte duft af popcorn. Her får du den simple opskrift på hjemmelavede popcorn i gryde - hvor du udelukkende skal bruge rapsolie, majskerner og salt - og det er lige så lækkert som det er enkelt.
Mere inspiration

Prøv også disse popcorn med sprød, sød og salt karamel.

Karamelpopcorn
20 min
Karamelpopcorn
(3)
Velbekomme!
Tips

Prøv en sød variant af popcorn, nemlig https://www.arla.dk/opskrifter/karamelpopcorn/">karamelpopcoen Du kan bruge popcorn som sprød topping i salater og i bowls.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

365 kJ / 365 kcal

Næringsindhold pr. 100g

990 kJ / 237 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 4,1 % 2,4 g
Kulhydrat: 24,7 % 14,4 g
Fedt: 71,2 % 19 g

Ingredienser