Popcorn
Ny

Popcorn

Popcorn er en snack, lavet af visse typer majs, som popper og eksploderer når de bliver opvarmet typisk i en neutral madolie eller i mikrobølgeovn. Popcorn blev "opfundet" af indianerne i Amerika for mere end tusind år siden - og nu kan man næsten ikke komme i biografen uden at mærke den velkendte duft af popcorn. Her får du den simple opskrift på hjemmelavede popcorn - hvor du udelukkende skal bruge rapsolie, majskerner og salt - og det er lige så lækkert som det er enkelt.

Mere inspiration

Prøv også disse popcorn med sprød, sød og salt karamel.

Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1582 kJ / 378 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1027 kJ / 245 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 4,3 % 2,6 g
Kulhydrat: 26,3 % 15,9 g
Fedt: 69,4 % 19,3 g

Ingredienser