Marengsspøgelser - Opskrifter - Arla

Marengsspøgelser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(17 vurderinger)

60+ min

Hvem siger at marengs altid skal være toppe? Prøv at lave en ovnfuld spøgelser...

Ingredienser

10 kager pr. portion

Antal portioner

  • 3 æggehvider (ca. 1 dl)
  • 200 g flormelis (ca. 4 dl)
  • 1 tsk majsstivelse, fx maizena
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 30 mørke rosiner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne helt stive og vend forsigtigt sigtet flormelis i lidt ad gangen. Bland majsstivelse med 2 spsk flormelis og vend det i marengsmassen sammen med citronsaft. Fyld massen i en sprøjtepose og sprøjt små spøgelser ud på bageplader med bagepapir. Lav øjne og mund med rosiner. Bag marengsene midt i ovnen. Løft bagepapiret over på en rist og lad dem afkøle. Løft dem af papiret og opbevar dem i en kagedåse.

Uha, uha. Nu spøger det i ovnen. Ud hopper små skrækindjagende spøgelser. Godt at de smager så godt - og er så nemme og sjove at lave. Bøh!

Bagetid

Ca. 1 time og 15 min. ved 125°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 95 %
  • Fedt: 0 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: