Marengsspøgelser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

60+ min

Hvem siger at marengs altid skal være toppe? Prøv at lave en ovnfuld spøgelser...

Ingredienser

10 kager pr. portion

Antal portioner
  • 3 æggehvider (ca. 1 dl)
  • 200 g flormelis (ca. 4 dl)
  • 1 tsk majsstivelse, fx maizena
  • 1 tsk friskpresset citronsaft
  • 30 mørke rosiner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æggehviderne helt stive og vend forsigtigt sigtet flormelis i lidt ad gangen. Bland majsstivelse med 2 spsk flormelis og vend det i marengsmassen sammen med citronsaft. Fyld massen i en sprøjtepose og sprøjt små spøgelser ud på bageplader med bagepapir. Lav øjne og mund med rosiner. Bag marengsene midt i ovnen. Løft bagepapiret over på en rist og lad dem afkøle. Løft dem af papiret og opbevar dem i en kagedåse.

Uha, uha. Nu spøger det i ovnen. Ud hopper små skrækindjagende spøgelser. Godt at de smager så godt - og er så nemme og sjove at lave. Bøh!

Bagetid

Ca. 1 time og 15 min. ved 125°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 95 %
  • Fedt: 0 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: