15-20 min. ved 200 ° - traditionel ovn.
Du kan undlade at lave chokoladeflagerne, og pynte med hakket chokolade i stedet. Har du en foodprocesser - så prøv at lave dejen i den. De færdige jordbærtærter kan holde sig i køleskabet ca. 2 døgn.
18399 kJ / 4397 kcal
1077 kJ / 257 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 5,8 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 37,6 % | 23,8 g |
Fedt: | 56,6 % | 16,4 g |
Kan du ikke få nok af jordbærtærter - så prøv denne.
Disse nemme jordbærkager er super lækre og nemme at bage – se opskrift her https://www.arla.dk/opskrifter/sma-ne...
125 g
Blødt smør
|
|
---|---|
100 g
Marcipan
|
|
75 g
Sukker
|
|
Revet citronskal (usprøjtet) fra ½ citron
|
|
2
Æg
|
|
150 g
Hvedemel
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Mælk
|
100 g
Mørk chokolade i knapper eller groft hakket
|
---|
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
3 tsk
Flormelis
|
|
1 tsk
Vaniljesukker, eller kornene fra ½ vaniljestang
|
500 g
Friske jordbær
|
---|
50 g
Mørk chokolade, lys chokolade eller ruby
|
|
---|---|
1 spsk
Frysetørret hindbær, jordbær, krymmel eller blomster
|
|
2 spsk
Grofthakkede usaltede pistacienødder (kan udelades)
|