Chokolademuffins med is og frysetørrede hindbær
2 timer
•
Arbejdstid: 45 min
•

Prøv med is som topping på dine muffins. Det ser flot ud og smager fantastisk.
Ingredienser
Chokolademuffins
1
Æg
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
¾ dl
Mælk
|
|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
¾ tsk
Bagepulver
|
|
100 g
Smør
|
|
200 g
Mørk chokolade
|
450 g
Vaniljeflødeis
|
---|
Pynt
Frysetørrede hindbær
|
|
---|---|
Friske blåbær
|
Sådan gør du
Chokolademuffins
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3707937 kJ / 886219 kcal
Næringsindhold pr. 100g
823 kJ / 197 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 6,6 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 51,9 % | 25,1 g |
Fedt: | 41,5 % | 9,2 g |
Relateret video
Sådan flækker du en vaniljestang
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
