14883 kJ / 3557 kcal
1374 kJ / 328 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 4,8 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 48,5 % | 39,3 g |
Fedt: | 46,7 % | 17,3 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
1
Æg
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
1 tsk
Vaniljesukker
|
|
¾ dl
Mælk
|
|
75 g
Hvedemel (ca. 1¼ dl)
|
|
¾ tsk
Bagepulver
|
|
100 g
Smør
|
|
200 g
Mørk chokolade
|
450 g
Vaniljeflødeis
|
---|
Frysetørrede hindbær
|
|
---|---|
Friske blåbær
|