Skal det gå hurtigt kan du bruge bagepulver som hævemiddel i stedet for gær, så behøver dejen ikke at hæve. Bland 2½ tsk bagepulver med de tørre ingredienser og rør det sammen med den kolde mælk. Form og bag brødene.
10178 kJ / 2433 kcal
855 kJ / 204 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,6 g |
Protein: | 12,5 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 76,4 % | 38,5 g |
Fedt: | 11,1 % | 2,6 g |
½ liter
Mælk
|
|
---|---|
25 g
Gær
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
100 g
Fuldkornshvedemel
|
|
500 g
Hvedemel
|
20 g
Smeltet smør
|
|
---|---|
1 dl
Grofthakket persille
|
|
2
Finthakkede fed hvidløg
|