Denne langtidshævede pizzadej kan med fordel laves på en røremaskine. Dejen kræver lang og hård røring for at udvikle et godt glutennetværk, som er med til at skabe en perfekt pizzabund, med flotte lufthuller. Men dejen til denne langtidshævede pizzadej kan slås op 24-72 timer i forvejen. Dejen er fast, nem og ikke klistret at arbejde med. Se how-to i bunden af opskriften.
Her får du en opskrift på pizza med kartoffel - men søg på pizza, og du vil få mange flere ideer.
Del dejen i 4 stykker, hvis du ønsker lidt større pizzaer. Deler du dejen i 2 portioner passer det til 2 hele bradepander.
Har du brug for inspiration til fyld på pizzaer er der masser af ideer at hente her: pizza
9065 kJ / 2167 kcal
871 kJ / 208 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0 g |
Protein: | 15,4 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 82 % | 42 g |
Fedt: | 2,6 % | 0,6 g |
Få opskriften på en nem og sprød pizzadej – som du kan rulle ud med hænderne. Se mere på arla.dk/madløjer