Wraps med røget mørbrad

Wraps med røget mørbrad

15 min
Fingernemme wraps til skovturen, jobbet eller skolen.

Sådan gør du

  • Rør flødeosten sammen med sennep, purløg, agurk, mørbrad og peber. Smag til og smør fyldet på de 4 tortillaer. Fordel salaten herpå og rul dem stramt evt. med et stykke bagepapir. Pak de 4 wraps ind i plastfilm og læg dem i køleskabet i nogle timer, - evt. til næste dag.
Ved serveringen
  • Skær dem skråt over i 2 hver.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3932 kJ / 940 kcal

Næringsindhold pr. 100g

651 kJ / 156 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,4 g
Protein: 14,5 % 5,6 g
Kulhydrat: 40,9 % 15,7 g
Fedt: 44,6 % 7,8 g

Ingredienser

150 g
Dijonsennep
2 tsk
Frisk, klippet purløg
2½ spsk
Skrællet agurk i små tern
¼
Røget grisemørbrad i små tern
50 g
Friskkværnet peber
Fuldkornstortillaer, ca. 20 cm i diameter
4
Fintstrimlet icebergsalat
½ liter