Hvidløgstomater med sprød parmaskinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

15 min

En lækker lille snack som kan serveres til brunch eller som tapas.

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 8 vagtelæg

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 100 g ristet brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl og halver tomaterne. Læg dem i en lille bradepande og fordel osten på tomaterne. Del skinkeskiverne og fordel dem på på osten. Grill tomaterne øverst i ovnen - til skinken er gylden og sprød.

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg vagtelæggene ved jævn varme i ca. 1½ min. og fordel dem på de bagte tomater. Pynt med basilikum og server straks sammen med ristet brød.

Grill

3-5 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: