Hvidløgstomater med sprød parmaskinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(35 vurderinger)

15 min

En lækker lille snack som kan serveres til brunch eller som tapas.

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 8 vagtelæg

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 100 g ristet brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl og halver tomaterne. Læg dem i en lille bradepande og fordel osten på tomaterne. Del skinkeskiverne og fordel dem på på osten. Grill tomaterne øverst i ovnen - til skinken er gylden og sprød.

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg vagtelæggene ved jævn varme i ca. 1½ min. og fordel dem på de bagte tomater. Pynt med basilikum og server straks sammen med ristet brød.

Grill

3-5 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: