Hvidløgstomater med sprød parmaskinke
15 min
•
&format=webp)
Hvidløgstomater er en lækker lille snack som kan serveres til brunch eller som en del af en tapas servering. Hvidløgstomaterne er fyldt med hvidløgsost og toppet med et spejlæg af vagtelæg. Den sprøde parmaskinke giver både knas og salt - og hvidløgstomaterne er virkelig et lækkert bidrag til både brunch og tapas. Og så er de ovenikøbet lynhurtige at lave.
Ingredienser
Hvidløgstomater med sprød parmaskinke
4
Små tomater
|
|
---|---|
50 g
Pikant flødeost
|
|
4 skiver
Parmaskinke
|
Spejlæg
15 g
Smør
|
|
---|---|
8
Vagtelæg
|
Pynt
Frisk basilikum
|
---|
Tilbehør
100 g
Ristet brød
|
---|
Sådan gør du
Hvidløgstomater med sprød parmaskinke
Spejlæg
Du kan vælge en anden flødeost med den smag, du bedst kan lide - eller røre en naturel flødeost op med dine yndlingskrydderier.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3206 kJ / 766 kcal
Næringsindhold pr. 100g
533 kJ / 127 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 22,3 % | 7 g |
Kulhydrat: | 29,3 % | 9,2 g |
Fedt: | 48,4 % | 7 g |
