Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.
Skinkebrød kan serveres som natmad eller et lunt mellemmåltid. Skinkebrød kan også serveres som et let aftensmåltid med en fyldig salat til. Og er der rester så brug dem i madpakken.
7264 kJ / 1736 kcal
370 kJ / 88 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 19,5 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 45,3 % | 9,9 g |
Fedt: | 35,2 % | 3,5 g |
25 g
Gær
|
|
---|---|
1½ dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
½ spsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 4½ dl)
|
|
125 g
Hvid hvedemel
|
200 g
Pikant flødeost
|
|
---|---|
150 g
Kogt røget skinke i strimler
|
|
1 dl
Fintsnittet purløg
|
|
1 spsk
Hakkede oreganoblade
|
|
1 spsk
Hakkede timianblade
|
Sammenpisket æg
|
---|
1 liter
Hovedsalat i grove stykker
|
|
---|---|
12
Små blommetomater på stilk
|
|
¾ bundt
Forårsløg (ca. 75 g)
|
|
¼
Agurk
|