Skinkebrød
1 time 5 min
Fryseegnet
•
Lækre brød med pikant skinkefyld - velegnede til madpakken.
Ingredienser
Dej
25 g
Gær
|
|
---|---|
1½ dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
½ spsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 4½ dl)
|
|
125 g
Hvid hvedemel
|
Fyld
200 g
Pikant flødeost
|
|
---|---|
150 g
Kogt røget skinke i strimler
|
|
1 dl
Fintsnittet purløg
|
|
1 spsk
Hakkede oreganoblade
|
|
1 spsk
Hakkede timianblade
|
Pensling
Sammenpisket æg
|
---|
Salat
1 liter
Hovedsalat i grove stykker
|
|
---|---|
12
Små blommetomater på stilk
|
|
¾ bundt
Forårsløg (ca. 75 g)
|
|
¼
Agurk
|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.
Dej
Fyld
Salat
Skinkebrød kan serveres som natmad eller et lunt mellemmåltid. Skinkebrød kan også serveres som et let aftensmåltid med en fyldig salat til. Og er der rester så brug dem i madpakken.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7257 kJ / 1734 kcal
Næringsindhold pr. 100g
371 kJ / 89 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 19,4 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 45,4 % | 9,9 g |
Fedt: | 35,2 % | 3,5 g |