Ca. ½ time ved 200° - traditionel ovn.
Skinkebrød kan serveres som natmad eller et lunt mellemmåltid. Skinkebrød kan også serveres som et let aftensmåltid med en fyldig salat til. Og er der rester så brug dem i madpakken.
7256 kJ / 1734 kcal
371 kJ / 89 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 19,4 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 45,4 % | 9,9 g |
Fedt: | 35,2 % | 3,5 g |
25 g
Gær
|
|
---|---|
1½ dl
Vand - lillefingervarmt
|
|
½ spsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 4½ dl)
|
|
125 g
Hvid hvedemel
|
200 g
Pikant flødeost
|
|
---|---|
150 g
Kogt røget skinke i strimler
|
|
1 dl
Frisk, klippet purløg
|
|
1 spsk
Hakket frisk oregano
|
|
1 spsk
Hakket frisk timian
|
Sammenpisket æg
|
---|
1 liter
Hovedsalat i grove stykker
|
|
---|---|
12
Små blommetomater på stilk
|
|
¾ bundt
Forårsløg (ca. 75 g)
|
|
¼
Agurk
|