Pasta med kylling og grønne bønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En hurtig, enkel og cremet pastaret med kylling, bønner og ristede pinjekerner. Pastaretten er velegnet til en klassisk hverdagsret.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx spiraler
  • 350 g frosne grønne bønner
  • 1 hel, grillet kylling (ca. 1 kg)
  • 2 spsk pinjekerner
  • 2 små, finthakkede fed hvidløg
  • 2 dl Karolines Køkken® Fraiche med krydderurter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk basilikumblad
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kom pastaen i det kogende vand og kog den ved jævn varme i ca. 7 min. Tilsæt bønner og kog i yderligere ca. 3 min. til pastaen er mør, uden at være blød. Tag 1 dl kogevand fra og lad pasta og bønner dryppe af i et dørslag.

Fjern skindet på kyllingen, pil kødet af og skær det i mundrette stykker.

Kom pinjekernerne i en tør pande. Skru op til kraftig varme og rist under omrøring i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme, tilsæt hvidløg og rist i yderligere ca. 2 min. Kom fraiche, 1 dl kogevand, salt og peber i panden og lad det koge ca. 1 min. Tilsæt kyllingekød, pasta og bønner og vend godt rundt. Kom pastaretten i et fad og drys med basilikumblade og friskkværnet peber.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag