En hurtig, enkel og cremet pastaret med kylling, bønner og ristede pinjekerner. Pastaretten er velegnet til en klassisk hverdagsret.
Sådan gør du
Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kom pastaen i det kogende vand og kog den ved jævn varme i ca. 7 min. Tilsæt bønner og kog i yderligere ca. 3 min. til pastaen er mør, uden at være blød. Tag 2 dl kogevand fra og lad pasta og bønner dryppe af i et dørslag.
Fjern skindet på kyllingen, pil kødet af og skær det i mundrette stykker.
Kom pinjekernerne i en tør pande. Skru op til kraftig varme og rist under omrøring i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme, tilsæt hvidløg og rist i yderligere ca. 2 min. Kom friskost, de 2 dl kogevand, salt og peber i panden og lad det koge ca. 1 min. Tilsæt kyllingekød, pasta og bønner og vend godt rundt. Kom pastaretten i et fad og drys med basilikumblade og friskkværnet peber.