Pasta med kylling og grønne bønner

Pasta med kylling og grønne bønner

30 min
En hurtig, enkel og cremet pastaret med kylling, bønner og ristede pinjekerner. Pastaretten er velegnet til en klassisk hverdagsret.

Sådan gør du

  • Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kom pastaen i det kogende vand og kog den ved jævn varme i ca. 7 min. Tilsæt bønner og kog i yderligere ca. 3 min. til pastaen er mør, uden at være blød. Tag 2 dl kogevand fra og lad pasta og bønner dryppe af i et dørslag.
  • Fjern skindet på kyllingen, pil kødet af og skær det i mundrette stykker.
  • Kom pinjekernerne i en tør pande. Skru op til kraftig varme og rist under omrøring i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme, tilsæt hvidløg og rist i yderligere ca. 2 min. Kom friskost, de 2 dl kogevand, salt og peber i panden og lad det koge ca. 1 min. Tilsæt kyllingekød, pasta og bønner og vend godt rundt. Kom pastaretten i et fad og drys med basilikumblade og friskkværnet peber.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9925 kJ / 2372 kcal

Næringsindhold pr. 100g

501 kJ / 120 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 25 % 7,4 g
Kulhydrat: 41,4 % 12,2 g
Fedt: 33,6 % 4,6 g

Ingredienser

Vand
3 liter
Groft salt
1 spsk
Tørret pasta, fx spiraler
300 g
Frosne grønne bønner
350 g
Hel, grillet kylling (ca. 1 kg)
1
Pinjekerner
2 spsk
Små, finthakkede fed hvidløg
2
Buko® Solmoden Tomat
100 g
Vand
1 dl
Groft salt
½ tsk
Friskkværnet peber
Pynt
Friske basilikum
Friskkværnet peber