Wrap med hytteost, røget laks og knasende grønt
30 min
Nøglehulsmærket opskrift

Wrap med hytteost, røget laks og knasende grønt

De knasende sprøde grøntsager får godt følgeskab af laksen og den milde, bløde hytteost.
Nøglehulsmærket opskrift
30 min
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (15 vurderinger)

Min bedømmelse:

Wrap med hytteost, røget laks og knasende grønt

Nøglehulsmærket opskrift

De knasende sprøde grøntsager får godt følgeskab af laksen og den milde, bløde hytteost.

Antal portioner

Salat

  • 80 g fuldkorns couscousgryn (ca. 1 dl)
  • ¼ tsk groft salt
  • 1 dl kogende vand
  • 1 rødkindet æble i halve, tynde skiver
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 liter frillicesalat revet i grove stykker
  • ½ agurk i stave
  • 1 spsk koldpresset rapskimolie
  • ½ tsk havsalt
  • friskkværnet peber
  • 8 tortillas - usødede fuldkornspandekager, ca. 20 cm i diameter
  • 1 liter renset frillicesalat
  • 200 g Karolines Køkken® Hytteost 4,5%
  • 300 g røget laks i skiver
  • 1 fennikel i tynde skiver
  • ½ agurk i stave
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Salat

Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Vend æblet i citronsaft. Anret salatblade, agurkestave, æble og couscous i en skål. Dryp olie over og drys med salt og peber.

Lun de 8 tortillas efter anvisningen på emballagen. Fordel salatblade, hytteost, laks, fennikel og agurk på pandekagerne. Drys med salt og peber. Buk cirka halvdelen af pandekagen op som bund og luk tæt om fyldet. Bind evt. en bomuldssnor om. Server de fyldte tortillas sammen med salaten.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 28 %
Print