Wrap med hytteost, røget laks og knasende grønt

Wrap med hytteost, røget laks og knasende grønt

30 min
De knasende sprøde grøntsager får godt følgeskab af laksen og den milde, bløde hytteost.

Sådan gør du

Salat
  • Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Vend æblet i citronsaft. Anret salatblade, agurkestave, æble og couscous i en skål. Dryp olie over og drys med salt og peber.
  • Lun de 8 tortillas efter anvisningen på emballagen. Fordel salatblade, hytteost, laks, fennikel og agurk på pandekagerne. Drys med salt og peber. Buk cirka halvdelen af pandekagen op som bund og luk tæt om fyldet. Bind evt. en bomuldssnor om. Server de fyldte tortillas sammen med salaten.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9266 kJ / 2215 kcal

Næringsindhold pr. 100g

512 kJ / 122 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 24,9 % 7,5 g
Kulhydrat: 46 % 13,9 g
Fedt: 29,1 % 4 g

Ingredienser

Salat
Fuldkorns couscousgryn (ca. 1 dl)
80 g
Groft salt
¼ tsk
Kogende vand
1 dl
Rødkindet æble i halve, tynde skiver (ca. 125 g)
1
Friskpresset citronsaft
1 spsk
Frillicesalat revet i grove stykker
1 liter
Agurk i stave (ca. 150 g)
½
Koldpresset rapskimolie
1 spsk
Havsalt
½ tsk
Friskkværnet peber
Fuldkornstortillaer, ca. 20 cm i diameter
8
Renset frillicesalat
1 liter
200 g
Røget laks i skiver
300 g
Fennikel i tynde skiver (ca. 150 g)
1
Agurk i stave (ca. 150 g)
½
Groft salt
¼ tsk
Friskkværnet peber