Wrap med hytteost, røget laks og knasende grønt

Wrap med hytteost, røget laks og knasende grønt

30 min
De knasende sprøde grøntsager får godt følgeskab af laksen og den milde, bløde hytteost.

Sådan gør du

Salat
  • Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Vend æblet i citronsaft. Anret salatblade, agurkestave, æble og couscous i en skål. Dryp olie over og drys med salt og peber.
  • Lun de 8 tortillas efter anvisningen på emballagen. Fordel salatblade, hytteost, laks, fennikel og agurk på pandekagerne. Drys med salt og peber. Buk cirka halvdelen af pandekagen op som bund og luk tæt om fyldet. Bind evt. en bomuldssnor om. Server de fyldte tortillas sammen med salaten.
Energiindhold for hele retten:

9287 kJ / 2220 kcal

Næringsindhold pr. 100g

420 kJ / 100 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 24,6 % 6,1 g
Kulhydrat: 48,5 % 12 g
Fedt: 26,9 % 3 g

Ingredienser

Salat
80 g Fuldkorns couscousgryn (ca. 1 dl)
¼ tsk Groft salt
1 dl Kogende vand
1 Rødkindet æble i halve, tynde skiver (ca. 125 g)
1 spsk Friskpresset citronsaft
1 liter Salat, fx frillice revet i grove stykker
½ Agurk i stave (ca. 150 g)
1 spsk Koldpresset rapsolie
½ tsk Havsalt
Friskkværnet peber
8 Mellem fuldkornstortillaer
1 liter Renset salat, fx frillice
200 g Hytteost
300 g Røget laks i skiver
1 Fennikel i tynde skiver (ca. 150 g)
½ Agurk i stave (ca. 150 g)
¼ tsk Groft salt
Friskkværnet peber