En anden klassiker i samme boldgade - lækker sauce med rødvin.....
Kogte kartofler eller kartoffelmos er også godt til boeuf bourguignonen. Retten kan laves dagen i forvejen - det bliver den absolut ikke ringere af.
26388 kJ / 6307 kcal
654 kJ / 156 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 28,4 % | 10,9 g |
Kulhydrat: | 15 % | 5,8 g |
Fedt: | 56,6 % | 10 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Oksebov uden ben
|
2 kg |
---|---|
Smør
|
50 g |
Bacontern
|
75 g |
Grofthakkede zittauerløg (ca. 225 g)
|
3 |
Små hakkede fed hvidløg
|
3 |
Gulerødder i grove stykker (ca. 300 g)
|
4 |
Laurbærblade
|
2 |
Bredbladet persille
|
5 stilke |
Friske timiankviste
|
5 stilke |
Oksebouillon
|
2 dl |
Bourgogne rødvin
|
5 dl |
Groft salt
|
2½ tsk |
Smør
|
25 g |
---|---|
Små hele skalotteløg
|
250 g |
Rensede hele champignoner
|
250 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Blødt smør
|
25 g |
---|---|
Hvedemel
|
2 spsk |
Strimlet bredbladet persille
|
1 dl |
---|
Durumbrød
|
300 g |
---|