Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

60+ min Hovedret
Fryseegnet
Boeuf bourguignon er en rigtig simreret, som er skøn at varme sig ved i de kolde måneder. Boeuf bourguignon skal stå på komfuret i lang tid, men til gengæld passer den næsten sig selv, så der er tid til en hyggelig snak eller en god bog.
Mere inspiration

En anden klassiker i samme boldgade - lækker sauce med rødvin.....

Coq au vin
60+ min
Coq au vin
(115)
Velbekomme!
Tips

Kogte kartofler eller kartoffelmos er også godt til boeuf bourguignonen. Retten kan laves dagen i forvejen - det bliver den absolut ikke ringere af.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

26309 kJ / 6288 kcal

Næringsindhold pr. 100g

652 kJ / 156 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 28,8 % 11,1 g
Kulhydrat: 15,2 % 5,8 g
Fedt: 56 % 9,9 g
Relateret video
Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Ingredienser