Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

60+ min Hovedret
Fryseegnet

Boeuf bourguignon er en rigtig simreret, som er skøn at varme sig ved i de kolde måneder. Boeuf bourguignon skal stå på komfuret i lang tid, men til gengæld passer den næsten sig selv, så der er tid til en hyggelig snak eller en god bog.

Velbekomme!
Tips

Kogte kartofler eller kartoffelmos er også godt til boeuf bourguignonen. Retten kan laves dagen i forvejen - det bliver den absolut ikke ringere af.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

26309 kJ / 6288 kcal

Næringsindhold pr. 100g

652 kJ / 156 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1 g
Protein: 28,8 % 11,1 g
Kulhydrat: 15,2 % 5,8 g
Fedt: 56 % 9,9 g

Ingredienser