Coq au vin er en klassisk fransk gryderet, hvor en unghane, stor kylling eller høne braiserer sammen med løg, krydderurter og rødvin. Coq au vin er simremad fra det franske landkøkken - og det smager helt fantastisk. Det er slet ikke vanskeligt at lave og kalder i det kylling i rødvin i stedet - smager det absolut ligeså godt. Saucen er virkelig lækker - og om du serverer kartoffelmos, ris eller brød til din coq au vin er op til dig - saucen skal du nok få spist :)
Efteråret giver af og til mulighed for en fasan - prøv denne dejlige ret.
Det smager også dejligt med et godt landbrød til coq au vin - så er der noget at søbe den dejlige sauce op med.
16390 kJ / 3917 kcal
467 kJ / 112 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 48,3 % | 13,3 g |
Kulhydrat: | 4,4 % | 1,2 g |
Fedt: | 47,3 % | 6 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.