Coq au vin

Coq au vin

60+ min Hovedret

Coq au vin er en klassisk fransk gryderet, hvor en unghane, stor kylling eller høne braiserer sammen med løg, krydderurter og rødvin. Coq au vin er simremad fra det franske landkøkken - og det smager helt fantastisk. Det er slet ikke vanskeligt at lave og kalder i det kylling i rødvin i stedet - smager det absolut ligeså godt. Saucen er virkelig lækker - og om du serverer kartoffelmos, ris eller brød til din coq au vin er op til dig - saucen skal du nok få spist :)

Mere inspiration

Server fx dette skønne landbrød til coq au vin...

Velbekomme!
Tip

Det smager også dejligt med et godt landbrød til coq au vin - så er der noget at søbe den dejlige sauce op med.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

16390 kJ / 3917 kcal

Næringsindhold pr. 100g

467 kJ / 112 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 48,3 % 13,3 g
Kulhydrat: 4,4 % 1,2 g
Fedt: 47,3 % 6 g
Relateret video
Sådan parterer du kylling

Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.

Ingredienser